Kwaliteitsplein
Auto’s en Motoren

Auto moet APK gekeurd zijn.

SloopAuto’s in alle soorten en maten

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan iedereen gebeuren. Een ongeluk in het verkeer brengt veelal schade aan de betreffende auto’s. Dit kan oppervlakkige schade zijn als motorschade. De grootte van schade aan de carrosserie hangt af van het type ongeluk. Een botsing bij een hogere snelheid zal grotere schade met zich meebrengen. Maar ook zonder een verkeersongeluk kan schade aan auto’s worden aangericht. De bekende deukjes op het dak en motorkap door neerslag in de vorm van hagel, krassen op de lak die worden opgelopen op parkeerplaatsen en de deukjes ontstaan door het openklappen van de deuren van ernaast geparkeerde auto’s zijn de meest voorkomende schadegevallen.

 

Mogelijke Herstel voor uw schade’s.

Schade van deze mate kan nog hersteld worden door bijvoorbeeld uitdeuken, opvullen, schuren en spuiten. Dit kan door de eigenaar van de auto zelf worden gedaan of het kan gemaakt laten worden aan een garage. Als deze eerste mogelijkheid tot herstel niet mogelijk is, kan er gekozen worden om de beschadigde onderdelen te vervangen door nieuwe onderdelen. Deze nieuwe onderdelen kunnen nieuw uit verpakking gekocht worden bij de dealer of tweedehands bij een autosloperij/ schroothandel.

Voor meer info : http://sloopservice-nederland.nl/sloopauto/sloopauto-noord-holland/sloopauto-amersfoort-uw-auto-heeft-nog-waarde.html