Interieurfotografie Overijssel

januari 11, 2014 0 Comment

Interieurfotografie Overijssel

 

Salland Wonen is zelf gevestigd in het pand dat gebouwd is voor de Rabobank aan de Domineeskamp in het centrum van Raalte. Salland Wonen heeft het pand begin 2010 overgenomen van Rabobank Salland. Het pand dat nu door het leven gaat als ‘De Boog’ is ontworpen door ’19 het atelier architecten’ te Zwolle. De fotograaf van Fotostudio Vincent Hartman Fotografie, gevestigd tussen Zwolle en Raalte, verzorgd al enkele jaren de fotografie voor deze Overijsselse Woningbouwvereniging.

 

Salland Wonen is een woningbouwvereniging, actief in het landelijk gebied gelegen tussen Deventer en Zwolle, Overijssel. Vincent Hartman Fotografie verzorgt het fotowerk voor o.a. het Beleven magazine en diverse andere uitingen. De veelzijdigheid van de Fotostudio komt goed van pas voor deze opdrachtgever, want de opdrachten varieren van documentaire reportage fotografie, portret, evenement, productfotografie, architectuur en interieurfotografie. Interieurfotografie en architectuurfotografie is een specialistische tak van de fotografie waarbij met name het behoud van verticale en horizontale perspectieven van belang zijn bij de vertaling van een 3-dimensionaal beeld naar een 2-dimensionaal vlak. De fotograaf fotografeert interieurs in retail, kantoor en publieke gebouwen. Hier een interieurfoto van een van de huizen van Salland wonen.

 

Fotograaf Zwolle Raalte

 

De veelzijdigheid van de fotograaf van Fotostudio Vincent Hartman Fotografie komt goed tot uitdrukking in zijn online portfolio. In de Fotostudio tussen Zwolle en Raalte ontvangt Vincent zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Particuliere opdrachtgevers voor een portret, familiefoto, zwangerschapsfotografie of overleg voor een huwelijks reportage. Zakelijke opdrachtgevers voor een profielfoto, productfotografie, mode of illustratieve fotografie. Ook verzorgt de fotograaf het fotowerk voor landelijke vakbladen in sectoren als: onderwijs, agrarische industrie, bouw en installatie branche en transport en logistiek. Ook is zijn fotowerk te vinden in enkele regionale kwaliteits bladen.

Groot voordeel voor reclame en communicatie bureau’s is dat er niet voor ieder specifiek deelgebied van de fotografie gezocht moet worden naar een andere fotograaf. De fotograaf van Fotostudio Vincent Hartman Fotografie beheerst veel diciplines op meer dan gemiddeld niveau.

Voor meer info : http://www.studiovhf.com/interieurfotografie/